knipsel_10_1

Raalte zwart 600x410x262 cm

Deze overkapping Raalte wordt geleverd met zwart geïmpregneerd vuren wanden. De overige onderdelen van de tuinoverkapping van Tuindeco is gemaakt van onbehandeld en ongedroogd douglas lariks hout. Het douglas is van A-kwaliteit en kernvrij. De deuren en ramen van de overkapping Raalte tuinhuis wordt standaard geleverd met een raam en deur van onbehandeld vuren, deze dient u bijvoorbeeld nog wit te verven zoals op de foto. De deuren worden geleverd met RVS cilinderslot inclusief 2 soorten voorzetroedes.

De semi open zitgedeelte is 300 x 400 cm.

De staanders zijn 15 x 15 cm. De Raalte overkapping wordt als makkelijk bouwpakket aangeleverd met materialen lijst en schroeven. U dient de palen en planken wel nog zelf op lengte te zagen.

Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen.

Bel,Whatsapp, mail of kom langs voor onze speciale prijs.

Contactformulier