Dakshingles-Dakshingles-Zwart-130001188-30Dakshingles-Dakshingles-Rood-DSRO3-31Dakshingles-Dakshingles-Groen-DSGR3-31Dakshingles-Dakshingles-Bruin-DSBR3-302015kleuren

Kapschuur met wolfskap 745 x 505 cm

Houtdikte

50 mm

Formaat

7150x 505

Deze kapschuur met een robuuste wofskap zijn nieuw in ons assortiment. Met een hoge doorloophoogte en een echt authentiek aanzicht geven ze een extra robuuste sfeer in uw tuin , Ook is deze kapschuur uitermate geschikt als carport .

Fundament maat 715 x 505 cm   Binnen maat 705 x 495  Achterwand hoogte 176 cm  Voorwand hoogte 221 cm  Nokhoogte  325 cm

Interflex

Met een blokhut van Interflex kiest u voor kwaliteit. Deze blokhut is vervaardigd uit Noord-Europees Vurenhout en heeft een PEFC-keurmerk. Let op: afgebeelde opties (o.a. dakshingles) zijn meerprijs. Blokhutten van Interflex kunnen worden aangepast aan uw wensen.

Impregneren

Deze blokhut wordt onbehandeld geleverd. Om de levensduur van de blokhut te verlengen kunt u hem vooraf laten dompel-impregneren. Dompel-impregnatie conserveert het hout en doodt bacteriën. U kunt uw blokhut ook zelf behandelen met Impraline Pre Activ. Naast deze houtbehandeling raden wij aan uw blokhut binnen enkele weken te beitsen.

Kleur  coaten 

De blokhut kan op kleur worden behandeld

Coaten,gedeeltelijke afwerking ,gegrondeerd 1 laagse behandeling

Coaten .complete afwerking, exterieur  2-laagse behandeling   buitenkant

Coaten , complete afwerking, compleet 2-laagse behandeling

Voor de kleur kijk op het kleurenschema kaartje en geef de kleur op bij de bestellijst in het kopje opmerkingen .

Plaatsen blokhut

Wij kunnen uw blokhut eventueel ook plaatsen vraag vrijblijvend een offerte aan