Antraciete keramiek tegel GeoCeramica® Cendre Fue

Dit product is momenteel niet op voorraad.

SKU: GeoCeramica® Cendre Fue Categorie:

Bel,Whatsapp, mail of kom langs voor onze speciale prijs.

Contactformulier

Deze antraciete keramiek tegel is een mooie zwarte tegel waarmee een zeer mooi terras of een mooi looppad kan worden gecreëerd.

Voordelen van keramiek.

Een voordeel van keramiek is dat een keramiek tegel weinig tot niets zal verkleuren. Eventuele krassen zijn eenvoudig te verwijderen. Deze tegel is ook maatvast, hierdoor zijn eenvoudig rechte lijnen te creëren.

Aanleggen van deze zwarte keramiek tegel.

Wilt u graag door een professionele stratenmaker deze keramiek aan laten brengen? Wij hebben professionele stratenmakers in dienst die uw tuin weer netjes kunt maken, of een geheel nieuwe tuin voor u aan kunnen leggen. u kunt contact met ons op nemen door ons contact formulier in te vullen.

Het schoonmaken van deze Antraciete keramiek tegel.

Is uw tegel door een ongelukje vies geworden? U kunt dit zo verwijderen door er simpelweg een sopje over te gooien en met de bezem schoon te schrobben. Maak uw tegel NIET schoon met een hogedrukreiniger.

De keramiek tegel met voeg.

Deze Antraciete keramiek tegel leg je met een voeg van ca. 5 mm. Deze voeg kunt u dicht voegen met een harde voeg. Deze harde voeg is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, namelijk antraciet, grijs en beige. De grijze voeg geeft bij uitstek een zeer mooie nuance bij deze mooie zwarte Cendre Feu tegel.

Deze tegel combineren.

U kunt deze tegel mooi combineren met bijvoorbeeld een gebakken klinker. Ook deze gebakken klinkers blijven de originele kleuren nagenoeg houden. u kunt natuurlijk ook kiezen voor een betonen waalformaat.

Keuzes maken.

Wij kunnen ons voorstellen dat u vanaf een plaatje niet de juiste keuze kunt maken. Wij helpen u graag verder in onze mooie showtuin te Poortvliet op het terrein van Woonboulevard Poortvliet XXL. Hier kunnen we samen onder het genot van een kopje koffie brainstormen over uw nieuw aan te leggen tuin of over uw tuin die u wilt restylen.