Keramische tegel grijs/antraciet
grijze keramische tegels  impasto negrogrijze keramische tegels  impasto negrogrijze keramische tegels -GC-Impasto-Negro-7136grijze keramische tegels -GC-Impasto-Negro-7126grijze keramische tegels GC-Impasso-Grigio00001

Keramische tegel grijs/antraciet – GeoCeramica® Impasto Grigio

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Bel,Whatsapp, mail of kom langs voor onze speciale prijs.

Contactformulier

Deze Keramische tegel grijs/antraciet is het uiterlijk van het Belgisch hardsteen. De kleuren zijn samengevoegd in een donkere en een warme grijze tint en bovendien hebben deze tegels natuurlijke aders.

Verschillende maten keramiek Belgische Hardsteen look

De tegel keramiek Belgische hardsteen look is in twee kleuren en maten te verkrijgen . De warme kleur  grijs Grigio  en antraciet Negro en in de maten 60x60x4 en de 60 x 30 x4 cm.

Keramiek Belgische Hardsteen look

Deze keramiek tegel Belgische hardsteen look heeft een een hoogwaardige toplaag en water door latende onderlaag. Deze keramische tegels zijn bovendien vlek, kras en zuurbestendig.  Deze tegels zijn kleurecht  en makkelijk schoon te maken.  U kunt hem makkelijk schoonmaken met groene zeep.

Aanleg keramische tegels Belgische hardsteen look

De Keramische tegel grijs/antraciet is goed te verwerken  in het zandbed. Deze tegels kunnen in een normaal zandbed gelegd worden. En met de afstandhouders kun je de keramiek tegel een mooie voeg geven , waar voor het onkruid geen plaats meer is . Voor aanleg bent u bij ons aan het juiste adres. Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze showtuin te Poortvliet op de woonboulevard. U kunt ons contact formulier invullen en wij nemen  contact met u op.

wilt u en donkere variant  klik dan op de link Geo Ceramica Impasto Negro