keramische tegel grijs/blauw

keramische tegel grijs/blauw -GeoCeramica® Marmostone Grey

Dit product is momenteel niet op voorraad.

SKU: GeoCeramica® Marmostone Grey Categorie:

Bel,Whatsapp, mail of kom langs voor onze speciale prijs.

Contactformulier

Deze keramische tegel grijs/blauw is een mooie tegel die niet glad lijkt maar wel is (niet glad om overheen te lopen) en is eenvoudig te onderhouden.

De keramische tegel.

Deze keramische tegel grijs/blauw is een mooie tegel voor uw tuin. Deze tegel blijft mooi en is gemakkelijk schoon te houden. En mooi te combineren met een gebakken klinker.

Schoon maken van deze grijs/blauwe tegel.

Deze keramiek tegel is eenvoudig schoon te maken en schoon te houden. Je maakt een sopje van water en groene zeep. U breng dit aan op de bestrating en poetst het met een harde bezem schoon. Maar u mag deze tegel niet met de hogedrukreiniger schoon maken, dat komt de tegel absoluut niet ten goede. Door gebruik van hogedruk maakt u de tegel poreus. En doordat uw tegel poreus wordt, is algengroei niet meer weg te denken.

Aanleg van deze mooie keramische tegel grijs/blauw.

Deze tegel kunt u gemakkelijk op een zandbed leggen. Door een totale dikte van 4 cm van dit product heeft u geen extra stabilisatie nodig. U legt deze tegel met een mooie en strakke voeg van ca. 0,5 cm. U kunt deze tegel afvoegen met een waterdoorlatende harde voeg verkrijgbaar in 3 kleuren, namelijk grijs, antraciet en beige.

Hoe kunt u het voegmortel verwerken tussen de keramische tegel.

Na het aanbrengen van de tegels kunt u deze op een eenvoudige manier afvoegen. Na het bevochtigen van de tegels strooit u het voegmortel op de tegels. Vervolgens kunt u de voegmortel bevochtigen en daarna d.m.v. een kunststof trekker in de voegen aanbrengen.  U heeft u werk pas goed gedaan indien blijkt dat na het in vegen en nogmaals bevochtigen van de voegen er geen openingen meer zijn in de voegen.

Heeft u nog meer vragen neem dan gerust contact met ons op.