✓ Professioneel tuinontwerp

✓ Persoonlijk advies

✓ Snelle service

Terrastegels in Zeeland

U vindt de mooiste terrastegels van hoge kwaliteit bij ons in Poortvliet, Zeeland, nabij de grens van West-Brabant. Terrastegels zijn zeer sterke tegels en hierdoor uitermate geschikt voor uw terras, oprit of tuinpad. U heeft bij ons in Zeeland, nabij West-Brabant, ruime keuze uit diverse terrastegels in uiteenlopende kleuren en ontwerpen. U vindt dus gegarandeerd een tegel die bij de uitstraling van uw tuin past. Bezoek dus gerust de showtuin van Sierbestrating van Haaften in Poortvliet.

Een uitgebreid assortiment aan terrastegels in Zeeland, nabij West-Brabant

Onze ruime collectie aan terrastegels in Zeeland, in de omgeving van West-Brabant, bestaat uit onder andere keramische tegels en betontegels. Het grootste verschil tussen beide soorten tegels is het uiterlijk, de keramische tegels hebben namelijk een natuurlijke uitstraling. De betontegels zijn daarnaast gevoeliger voor kleurverlies, maar wel sterker dan de keramische variant. De keuze tussen de verschillende mogelijkheden is aan u, echter voorzien wij u indien gewenst van gedegen advies om u te ondersteunen bij het maken van deze lastige keuze.

Ervaar onze snelle levering

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere terrastegels die u op de website van ons bedrijf uit Zeeland, nabij West-Brabant, ziet? Kom dan naar onze showtuin in Poortvliet en bekijk deze tegels in het echt. U profiteert over het algemeen van onze snelle levering. Indien wij de door u gewenste tuintegels niet op voorraad hebben, lukt het ons vaak om toch binnen veertien dagen te leveren. Het is daarnaast ook mogelijk om uw tegels zelf op te komen halen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door via 0166-619200, stuur een e-mail naar info@sierbestratingvanhaaften.nl of vul ons contactformulier in.