3755e3755.c3755.b2015kleuren

Garage 3755 met platdak

Formaat

375 x 550 cm

Houtdikte

50 mm

Deze garage zijn standaard leverbaar met een zadeldak of platdak. De garages zijn uitgevoerd met een grote dubbele deur (enkel schalig bekleed, foto is dubbel schalig) aan de voorzijde .De zijwand is voorzien van een enkele deur en 2 klapramen. alle garages kunnen tegen een meerprijs worden geleverd met een sectionaaldeur ( smalle of middel grote groeven in deur en in kleur wit ral 9010 of bruin ral 8014) met of zonder elektronische aandrijving. Tevens kunnen de wanden gespiegeld worden opgebouwd.

Wandhoogte cm  ca. 260   inrijhoogte cm  ca. 210

Interflex

Met een blokhut of garage  van Interflex kiest u voor kwaliteit. Deze blokhut is vervaardigd uit Noord-Europees Vurenhout en heeft een PEFC-keurmerk.  Blokhutten van Interflex kunnen worden aangepast aan uw wensen.

Impregneren

Deze garage  wordt onbehandeld geleverd. Om de levensduur van de garage  te verlengen kunt u hem vooraf laten dompel-impregneren. Dompel-impregnatie conserveert het hout en doodt bacteriën. U kunt uw garage ook zelf behandelen met Impraline Pre Activ. Naast deze houtbehandeling raden wij aan uw garage binnen enkele weken te beitsen.

Kleur  coaten 

De garage kan op kleur worden behandeld

Coaten,gedeeltelijke afwerking ,gegrondeerd 1 laagse behandeling

Coaten .complete afwerking, exterieur  2-laagse behandeling   buitenkant

Coaten , complete afwerking, compleet 2-laagse behandeling

Voor de kleur kijk op het kleurenschema kaartje en geef de kleur op bij de bestellijst in het kopje opmerkingen .