5757Dakpanplaat zwartDakpanplaat roodDakpanplaat groenDakpanplaat gevlamdOnduvilla.bDakshingles-Dakshingles-Zwart-130001188-30Dakshingles-Dakshingles-Rood-DSRO3-31Dakshingles-Dakshingles-Groen-DSGR3-31Dakshingles-Dakshingles-Bruin-DSBR3-302015kleuren

Twinskin 5757-40

Formaat

Buitenmaat 590 x 590 cm

Houtdikte

40 mm

Deze luxe modellen zijn uitgevoerd met een dubbelwandig twinskin systeem, een dubbele deur, dubbele draai-kiepramen alles voorzien van isoglas en een luifel. De wanden worden standaard gefixeerd middels draadstangen en het dak is dubbelschalig. Deze modellen zijn dus uitermate geschikt om te gebruiken als bijv. geïsoleerde kantoor-of ontvangstruimte.

Fundament maat 570 x 570  Zijwand hoogte 215 cm Nok hoogte 299 cm Luifel 140  x 270cm

Interflex

Met een blokhut van Interflex kiest u voor kwaliteit. Deze blokhut is vervaardigd uit Noord-Europees Vurenhout en heeft een PEFC-keurmerk. Let op: afgebeelde opties (o.a. dakshingles) zijn meerprijs. Blokhutten van Interflex kunnen worden aangepast aan uw wensen.

Impregneren

Deze blokhut wordt onbehandeld geleverd. Om de levensduur van de blokhut te verlengen kunt u hem vooraf laten dompel-impregneren. Dompel-impregnatie conserveert het hout en doodt bacteriën. U kunt uw blokhut ook zelf behandelen met Impraline Pre Activ. Naast deze houtbehandeling raden wij aan uw blokhut binnen enkele weken te beitsen.

Kleur  coaten 

De blokhut kan op kleur worden behandeld

Coaten,gedeeltelijke afwerking ,gegrondeerd 1 laagse behandeling

Coaten .complete afwerking, exterieur  2-laagse behandeling   buitenkant

Coaten , complete afwerking, compleet 2-laagse behandeling

Voor de kleur kijk op het kleurenschema kaartje en geef de kleur op bij de bestellijst in het kopje opmerkingen .

Plaatsen blokhut

Wij kunnen uw blokhut eventueel ook plaatsen vraag vrijblijvend een offerte aan