keramiek tegel zand/geel GeoCeramica® Fiordi Sand

Dit product is momenteel niet op voorraad.

SKU: GeoCeramica® Fiordi Sand Categorieën: , , , ,

Bel,Whatsapp, mail of kom langs voor onze speciale prijs.

Contactformulier

Deze keramiek tegel zand/geel is een mooie zonnige tegel. Als u verder leest komt u steeds meer aan de weet over deze keramische tegel met betonnen onderlaag.

Hoe maakt u deze keramiek tegel zand/geel schoon.

Het schoonmaken van deze keramische tegel is gemakkelijk en handig te doen. U kunt deze tegels schoon maken met groene zeep of een ander schoonmaak product. U maakt een sopje en verspreid het over de tegels, daarna maakt u het schoon met een bezem (voor een goed resultaat gebruikt u een harde bezem).

Hoe verwerkt u deze keramiek tegel.

U maakt eerst een stevige ondergrond van een circa 10cm ophoog zand. Verspreid het ophoog zand zo vlak mogelijk om het later gemakkelijker vlak te krijgen. Tril het zand goed aan met een trilplaat. Als het zand goed is afgetrild moet u het zand vlak strijken. Als u het zand heeft vlak gestreken kunt u beginnen met het leggen van de tegels. Deze tegel legt u met een voeg van ca. 3 t/m 5 mm. Onderstaand geven wij u advies over de voeg.

Hoe voegt u deze keramiek tegel.

Zoals omschreven legt u deze tegel met een voeg van 3 t/m 5 mm. U kunt deze tegel leggen met een harde voeg. Er zijn 3 verschillende kleuren voegmortel, antraciet, grijs en beige. U maakt uw tegels goed nat zodat het voegmortel niet aan de  keramiek tegel vast hecht. Na dat u uw tegels goed heeft nat gemaakt kunt u de voegmortel op de tegels strooien. Na een egale verspreiding van het voegmiddel voegt u de voegen goed dicht. Door een lichte waternevel over de tegels te laten gaan, controleert u of het juiste resultaat is bereikt m.b.t. de voegen.

Offerte.

Als u liever uw tuin laat bestraten door een professionele stratenmaker, kunt u een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. U kunt ons contactformulier invullen en wij nemen dan graag met u contact op voor het maken van een afspraak en het uitbrengen van een vrijblijvende offerte.