✓ Professioneel tuinontwerp

✓ Persoonlijk advies

✓ Snelle service

Betontegels in Zeeland

Bent u op zoek naar prachtige betontegels voor uw terras, oprit of tuinpad in Zeeland of West-Brabant? Bezoek dan de showtuin van Sierbestrating van Haaften in Poortvliet en ontdek ons uitgebreide assortiment aan tegels. U vindt hier gegarandeerd tegels die aan uw wensen voldoen en naadloos aansluiten bij de uitstraling van uw tuin. Bezoek dus snel eens onze showtuin in Poortvliet!

De voordelen van betontegels die u bij ons in Zeeland, nabij West-Brabant, koopt

Indien u besluit om betontegels te plaatsen in uw tuin in Zeeland, profiteert u van diverse voordelen. Betontegels zijn namelijk erg sterk en slijtvast, waardoor deze een hoge draagkracht hebben en jarenlang meegaan. Ook zijn ze een betaalbare optie in vergelijking met keramische tegels. Het is echter wel zo dat betontegels gevoelig zijn voor kleurverandering en enig onderhoud vereisen. De vereiste onderhoudsartikelen koopt u in onze webshop. Hiermee blijft uw sierbestrating, zoals uw betontegels, nog geruime tijd mooi.

Neem contact met ons op

Wilt u graag betontegels of andere terrastegels aanschaffen bij ons in Zeeland, net over de provinciegrens van West-Brabant, maar twijfelt u nog over de uiteenlopende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0166-619200, door een e-mail te sturen naar info@sierbestratingvanhaaften.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij voorzien u graag van gedegen advies, zodat u altijd de juiste tegels aanschaft voor uw tuin.