Grijze keramische tegel

Grijze keramische tegel GeoCeramica® 2 Drive Xtra Gris Oscuro

Dikte

6 cm

Formaat

60×60 en groter

Wissen

Bereken adviesprijs

m2
U besteld m2
0.00
Incl. BTW
€ 0,00
Een vol pakket is m2, de deelpakket toeslag bedraagt: 0.00
Product Price
Kies uw product variatie om dit product aan uw winkelmandje toe te voegen.
SKU: GeoCeramica® 2 Drive Xtra Gris Oscuro Categorie:

Bel,Whatsapp, mail of kom langs voor onze speciale prijs.

Contactformulier

Dit is een grijze keramische tegel die u als terras, looppad maar ook als oprit kunt gebruiken. Hieronder enkele omschrijvingen met betrekking tot de tegel.

Het schoonmaken van deze grijze keramische tegel.

Hoe kunt u uw terras, looppad of uw oprit schoon maken? U mag uw terras niet schoon maken met een hogedrukreiniger. Als u het terras met een hogedrukreiniger schoon maakt wordt uw tegel poreus en wordt daardoor ook weer sneller groen. Maak d.m.v. een schoonmaakmiddel, bijvoorbeeld driehoek zeep, eenvoudig een sopje en verspreid dit over de tegels. Daarna kunt u de Geo Ceramica tegels eenvoudig schoon schrobben d.m.v. een harde bezem.

Over Geo Ceramica.

GeoCeramica bestaat uit 2 delen, namelijk 1cm keramiek met 3 of 5cm beton. Bij het type 2 Drive is de beton 5cm dik vanwege dat deze tegel ook geschikt is voor uw oprit. Italië is bij uitstek het land van de keramiek, dus zijn ook deze keramische materialen afkomstig uit het mooie land aan de Middellandse Zee. De betonnen onderlaag met de keramische toplaag worden achteraf op een zeer deskundige manier aan elkaar verbonden. Hierdoor ontstaat dan ook een robuust samengesteld geheel.

Waarom keramiek.

Waarom zou u deze grijze keramische tegel nemen voor terras, looppad of oprit.

De eigenschappen van deze grijze keramiek tegel zijn.

– Krasbestendig.

– Slijtvaste toplaag.

– Bestand tegen alle weersomstandigheden.

– Kleurvast.

– Vlek en zuurbestendig.

– Wordt minder snel groen.

– Hoge stroefheid bij welke weersomstandigheden dan ook.

– Eenvoudig schoon te maken.

Stratenmaker gezocht?

Als u voor de aanleg op zoek bent naar vakmensen om dit mooie product te verwerken of een van onze andere mooie producten, kunt u altijd bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Na eventueel een bezoek aan uw adres kunnen wij aan de hand van uw wensen vrijblijvend een offerte uitbrengen. Het invullen van ons contactformulier behoort ook tot de mogelijkheid om het eerste contact met ons te leggen.