Grijs gevlamde keramiek tegel GeoCeramica® Fiordi-Fumo

Dit product is momenteel niet op voorraad.

SKU: GeoCeramica® Fiordi-Fumo Categorieën: , , ,

Bel,Whatsapp, mail of kom langs voor onze speciale prijs.

Contactformulier

De grijs gevlamde keramiek tegel is een mooie tegel voor uw terras of paden. lees hier onder verder voor meer informatie van deze mooie Geo Ceramica tegel.

Wat kunt u combineren bij deze  grijs gevlamde keramiek tegel.

Dit is een mooie grijs gevlamde keramiek tegel. U kunt deze tegel mooi combineren met een gebakken klinker, maar ook met een kleurechte klinker. Een combinatie met andere keramiek tegels uit deze serie is goed mogelijk en maakt dat uw tuin mooie lijnen krijgt die het onderscheid kunnen maken tussen terras en eventuele looppaden.

Hierbij enkele schoonmaaktips voor uw keramische tegels.

Allereerst, maak deze tegel niet schoon met een hogedrukreiniger, hiermee maakt u de grijs gevlamde keramiek tegel poreus en krijgt algengroei weer kans. U kunt de tegel eenvoudig schoonmaken met groene zeep (driehoek zeep). U maakt van de groene zeep een sopje en verspreid het over de tegels, daarna schrobt u de tegels schoon met een harde bezem.

Nagenoeg geen onkruid tussen de tegels.

Nog een voordeel van de Geo Ceramica tegel zijn de afstandhouders welke standaard aan de tegels zijn geïntegreerd. Met deze afstandhouders creëert u een voeg van ca. 3 mm tussen de tegels. Deze voegen kunt u vullen met een harde voeg. Dit is een water doorlatende voeg zodat het water niet op uw terras blijft staan.  Het voegmortel is in 3 verschillende kleuren te verkrijgen, namelijk in de kleuren grijs, antraciet en beige.

Waarom u geen spijt zult krijgen bij aanschaf van dit product.

De Geo Ceramica is een bij uitstek mooi product, u heeft veel keus in kleur. De Geo Ceramica heeft de voordelen dat de tegel kleurvast is, kras bestendig, zuur en vlek bestendig, bestand tegen hitte en vorst, deze keramiek tegel is maatvast. makkelijk te verwerken op een zandbed, geschikt voor iedere bodemsoort. wordt niet snel groen en deze tegel heeft een hoge stroefheid, ook na regenval.