Antraciete keramische tegel GeoCeramica® Marmostone Black

Antraciete keramische tegel GeoCeramica® Marmostone Black

Dit product is momenteel niet op voorraad.

SKU: GeoCeramica® Marmostone Black Categorie:

Bel,Whatsapp, mail of kom langs voor onze speciale prijs.

Contactformulier

Dit is een mooie antraciete keramische tegel Deze tegel is niet egaal zwart maar heeft de look van de natuursteentegels Deze tegel is voor het oog niet vlak

Te combineren met deze antraciete keramische tegel.

Het voordeel van deze antraciete kleur is dat dit gemakkelijk is te combineren met eventuele andere kleuren. Wilt u echt een unieke tuin dan is deze tegel goed te combineren met een gebakken klinker of met een beton klinker.

De voordelen van deze antraciete keramische tegel.

De voordelen van deze antraciete tegel zijn het volgende. Het is een speelse tegel doordat de tegel geen egale kleur heeft. Na regenval is de oppervlakte van de tegel niet dusdanig glad dat u hier nadelen van zal ondervinden. Bij vervuiling is deze tegel gemakkelijk te reinigen. Weersinvloeden hebben geen nadelig gevolg op de kleurechtheid. Bij de keuze van deze tegel blijft uw tuin dan ook altijd nieuw.

Het verwerken van deze keramiek tegel.

Indien u overtuigd bent van alle voordelen van deze tegels en overgaat tot aankoop, kunt u bij ons ook een vrijblijvende offerte aanvragen voor de aanleg van uw tuin. U kunt het contact formulier invullen om een afspraak te maken voor een vrijblijvende offerte. Aanleg in uw eigen beheer  is natuurlijk ook mogelijk. U legt deze tegels met een open voeg en voegt ze later dicht met een voegmortel. Deze voegmortel is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, de grijze, antraciete en de beige. De vanaf de fabriek aangebrachte afstand houders aan deze antraciete keramische tegels geven meteen het gemak bij aanleg. U heeft dan namelijk geen verschil in breedte van de voegen. U ziet wel, gemakkelijker kunnen wij het u niet maken, maar wel leuker.