✓ Professioneel tuinontwerp

✓ Persoonlijk advies

✓ Snelle service

Bestratingmaterialen in Zeeland

U kiest uit een uitgebreid assortiment aan bestratingsmaterialen bij Sierbestrating van Haaften uit Poortvliet, Zeeland. Wij bieden verschillende soorten tegels aan met uiteenlopende ontwerpen, kleuren en afmetingen, maar ook diverse aanverwante artikelen. Bezoek nu onze showtuin in Poortvliet, Zeeland, en zoek uw favoriete bestratingsmaterialen uit.

Bent u op zoek naar bestratingsmaterialen?

Neem contact met ons op Bekijk onze projecten!

De verschillende bestratingsmaterialen bij ons in Zeeland, vlak bij West-Brabant

Wanneer u uw tuin in Zeeland of West-Brabant van bestrating voorziet, is het wel zo prettig om een ruime keuze uit bestratingsmaterialen te hebben. U wilt namelijk zeker weten dat u de beste én mooiste tegels koopt voor in uw tuin. Wij beschikken over een ruime collectie aan betontegels en keramische tegels. Beide soorten terrastegels zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in diverse ontwerpen. Hierdoor vindt u bij ons gegarandeerd bestratingsmaterialen die naadloos aansluiten bij uw wensen en de uitstraling van uw tuin in of nabij Zeeland en West-Brabant.

Vraag een prijsopgave aan

Heeft u bestratingsmaterialen gevonden die aan uw wensen voldoen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0166-619200 of door een e-mail te sturen naar info@sierbestratingvanhaaften.nl en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Wij zijn u graag van dienst bij de levering van materialen, maar ook bij het plaatsen of het maken van een compleet en professioneel tuinontwerp. Daarnaast vertellen we u graag meer over ons.